Burning Love Theater | FRIENDLY FIRE | Photo: Gorm Valentin

 

FRIENDLY FIRE

- benspænd & baghold i familien

I Friendly Fire møder vi familien ’Friendly’, samtidens venligtsindede overskudsmennesker, der nyder det gode liv, et lille glas og et hurtigt slag tennis. Sønnen Oscar er sprængfyldt af ungdommelig uforfærdethed. Han vil erobre verden og sit eget liv. Han vil være en helt. Han vil drage ud i krigen og vise, hvad han dur til. Her stivner smilet dog. Og familien viser, hvad den i virkeligheden gjort af. Oscar må sande det bliver på hjemmefronten, hans slag skal slås. Friendly Fire er en forestilling om familien. Den familie som vi elsker og hader og har så vanskeligt ved at slide os fri af. Det er en fortættet fortælling fuld af aktualitet, raseri, hjerte og smerte.

Brændende Kærlighed er et turnerende gadeteater med 25 års erfaring. Vi spiller vores forestillinger, der hvor folk de er: I parker, på gader og stræder. Vi fortæller vores historier med få og enkle virkemidler, en masse energi, fysisk overskud og komik. Det er vedkommende, udendørs underholdning, som samler publikummer i alle aldre.
Brændende Kærligheds forestillinger er nærmest ordløse og kan derfor forstås af alle, uanset hvilket sprog man taler eller hvilken kultur man kommer fra. Vi har på den seneste spillet både i Mexico og i Norge.

 

Medvirkende: Tea Rønne, Jens Kløft, Kristian Dinesen
Forfatter: Annegrete Kraul & Jens Kløft  Instruktion: Bodil El Jørgensen  Scenografi: Henriette Drejer Lubanski  Musik: Frederik Hjulmand Rekvisitør: Channie Koksvik Teknik: Jeppe Torp Ohlsen Booking af turnè: Anne Bordum

Forestillingen er støttet af Scenekunstudvalget under Kunstrådet. Københavns Kommunes Scenekunstudvalg og Bikubenfonden.

 

Teater Brændende Kærlighed LOGO